images

Malazgirt Zaferi'nin 953'üncü Yılı Kutlamalarının İkinci Gününde Etkinlikler Devam Etti

Malazgirt Zaferi'nin 953'üncü yılı kutlamaları, ikinci gününde de büyük bir coşkuyla devam etti.

Malazgirt Tarihi Milli Park alanında düzenlenen etkinlikler, çeşitli gösteriler ve aktivitelerle katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Kutlamalar kapsamında Üniversitemize ait çadır da birçok ziyaretçiyi ağırladı.

Gün boyunca devam eden etkinlikler, halk oyunları ekiplerinin sergilediği enerjik ve renkli halay gösterileriyle renklendi. Gösteriler, izleyenlere adeta bir görsel şölen sunarken, etkinliğin coşkusunu doruğa çıkardı.

Günün kapanışında ise Türk Hava Kuvvetleri'nin gösteri ekibi Solo Türk, izleyenlere unutulmaz bir hava gösterisi sundu. Solo Türk'ün nefes kesen manevraları ve akrobatik uçuşları, etkinliğe katılanlar tarafından büyük bir beğeniyle seyredilerek  alkışlarla karşılandı. Gösteri, kutlamaların görkemini artırarak etkinliğin unutulmaz anları arasına girdi.

Malazgirt Zaferi'nin 953'üncü yılı kutlamaları, 26 Ağustos Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla sona erecek.

Editör-Fotoğraf: Öğr. Gör. Kübra Gökdemir



OLUŞTURULMA TARİHİ: 25-08-2024 18:38 |